The Madkhali Myth

Bismillah, this video is about the contemporary issues regarding Manhaj in the arab world, and their scholarly solutions, what the Kibaar-ul-'ulamaa have stated and what they have written down in their books of Aqeedah and what the salaf taught. This video is for the one with doubts, the one who is seeking the truth and wants to settle down with one manhaj, the manhaj of the Prophet ('alayhi salatu wa salam), if you are not seeking the truth, then don't even watch.



Opmerking: Terwijl vele van de vooringenomen partijgeesten het woord “Madkhali” gebruiken als een denigrerende uitdrukking om zodoende één specifieke Geleerde hiermee aan te vallen, zou iedereen moeten realiseren dat dit enkel een bedekking is en een sluier. Hun haat en afkeer gaat in werkelijkheid veel verder dan slechts één specifieke Geleerde en het is gericht tegen de Geleerden van Ahloe Soennah in het algemeen gezien het feit dat de meerderheid van hen uiteindelijk gesproken heeft over Qoetb in het specifiek en over de methodologieen van de Ikhwaan oel-Moeslimien in het algemeen, als ook de kopstukken van deze groepering, nadat de Waarheid voor hen duidelijk werd. Het woord “Madkhalie” wordt gehanteerd op een denigrerende wijze dat simpelweg hun haat, afkeer en jaloezie ten toon stelt. Deze mensen hebben geen groep van geleerden die de manhadj waar zij op zijn representeren. Zij hebben geïsoleerde uitspraken hier en daar van sommige geleerden in geïsoleerde issues waarmee zij verwarring trachten te scheppen, maar zeer zeker zijn zij niet instaat om een groep van welbekende grote geleerden uit te wijzen en zeggen. “Hun manhadj in da’wah is dezelfde als onze manhadj in da’wah”.

Dus zij hebben geen geleerden die hen de weg wijzen en hen leiden in hun manhadj. En vanwege deze reden, zijn zij genoodzaakt om de waarheid aan te vallen met valse labels om zo de mensen af te snijden van het herkennen van de alomvattende uitgebreide methodologieen waar al deze geleerden op verenigd zijn en die verschillen van de methodologieen van de seculiere atheïstische Joden en Christenen die Qoetb en Bannaa hebben geïnnoveerd in de Religie.

bron: http://qoetbiya.blogspot.com/2010/07...tazkiyyah.html

http://www.youtube.com/watch?v=qcjvH...el_video_title

0 reacties:

Een reactie posten