Prijst Shaykh al-'Allaamah Saalih al-Fawzaan Igwaan al -Moslimien?

Assalaamoe Alaykoem Warahmatoellaah,
 
Zoals bekend van de hizbiyien wachten zij altijd op de mistappen van de geleerden om hun valse manhaaj aan te sterken. Zo ging er een youtube filmpje rond waarin Shaykh al-'Allaamah Saalih al-Fawzaan zei dat Igwaan al -Moslimien van Ahl Soennah zijn.
 
Shaykh al-Fawzaan een van de pilaren van da'wah as-selefiyah een werkelijke Imaam en voorbeeld voor de Oemmah in deze huidige tijd. Hij neemt er geheel afstand van en het was een "sabqat lisaan" zoals hij zegt:
 
Alle lof is aan Allaah de Heer der werelden en vredesgroetingen en prijzingen over onze profeet Mohammed en over zijn familie en metgezellen.
 
Mijn mening over de igwaan al-moslimien (moslimbroeders) is dat zij hizbiyoen zijn. Zij streven er slechts naar om te regeren en houden zich totaal niet bezig met da'wah naar het verbeteren van de 'aqiedah. Zij maken ook geen verschil in hun volgelingen tussen een soennie en een bid'ie (innoveerder).
 
En wat tot stand is gekomen in mijn mondelinge uitspraak die opgenomen werd, dat is een sabqat lisaan (een verspreking) en dat veranderd niets over mijn opinie betreffende hen.
 
Geschreven door [al-'Allaamah] Saalih al-Fawzaan
 
26-05-1433/ 18 april 2012

Bron: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=128726
Reacties:

0 reacties:

Een reactie posten