Weerlegging op recente verdraaiingen, fatwa-uitbuiters.

Nadat de trend van het verdraaien en verkeerd interpreteren van de woorden van de geleerden in het algemeen en de woorden van Ash-Shaykh Saalih as-Suhaymee in het specifiek steeds extremere en betreurenswaardigere vormen begon aan te nemen, besloot het team van An-Nasieha.nl om contact op te nemen met Ash-Shaykh Saalih as-Suhaymee en hem om een verduidelijking te vragen.

De video bevat:

- Een weerlegging op de verdraaiingen en valse interpretaties die gegeven zijn aan de woorden en fataawaa van Ash-Shaykh Saalih as-Suhaymee met betrekking tot al-'ilzaamaat (i.e. het opleggen van standpunten aan anderen) en het verdraaien van de woorden van de geleerden; de Shaykh waarschuwt voor hizbie-infiltranten onder de selefies die met dit soort praktijken fitnah willen zaaien.

- Een waarschuwing voor enkele dubieuze en verdachte websites zoals "kulalsalafiyeen.com" (onder leiding van al-Halabee) en "alathary.net" (van de volgelingen van Faalih al-Harbee).

- Een vrijwaring van en antwoord op degenen die aan de Shaykh toeschrijven dat hij op Ash-Shaykh Rabee´ doelde toen hij sprak over al-'ilzaamaat, het verdraaien van woorden of het geven van verkeerde interpretaties aan uitspraken van anderen.

Een vermaning voor een ieder die beweert terug te keren naar de geleerden en een mooie les voor degene die andere middels verdraaiing beschuldigt van verdraaiing!


0 reacties:

Een reactie posten